Eğlence

The Pirate Bay’in tüm torrent listesi 90 MB’lık dosyada

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Pirate Bay veya onun gibi yerlerden film, müzik veya diğer içerikleri indirmekten hoşlanan birisiyseniz, bu web sitesini gittiğiniz her yere taşıyabilirsiniz, üstelik herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan. The Pirate Bay torrent dosyalarını doğrudan tutmak yerine manyetik bağlantılara geçiş yapacaktı. Bu sayede daha az bant genişliği harcanması ve sitenin fanatiklerine idari yetkililer tarafından kapatılma durumunda içeriğe erişme şansı tanınması planlanıyordu.

The Pirate Bay sitesinin kişisel versiyonu indirilmeye hazır. Şöhreti pek de iyi olmayan sitenin elindeki torrent dosyalarının tümünün 90 MB tutuyor olması da bir hayli ilginç. Bu, siteyi herhangi bir flaş disk içinde rahatlıkla taşıyacağınız anlamına geliyor. Bu 90 MB’lık dosya size The Pirate Bay sitesinin bir kopyasını vekil site gibi tutma şansı da verebilir.

allisfine rumuzlu bir The Pirate Bay kullanıcısı tarafından hazırlanan bir programcık tarafından oluşturulan liste sayesinde web sitesindeki torrent dosyalarının tümü dışarı aktarılabiliyor. Programcık sayesinde 1643194 torrent’in başlık, ID, dosya boyutu, kaynak, özellikler ve manyetik bağlantı gibi bilgileri kopyalanıyor. Dosya büyüklüğünü küçültmek amacıyla gelen yorumlar bu dışarı aktarma dosyasına eklenmiyor. Sıkıştırıldığında 90 MB tutan dosyanın sıkıştırılmamış büyüklüğüyse 164 MB kadar geliyor.

İlgili – TorrentFreak

İLGİLİ HABERLER