Manşetler

TeknoSA Preo P1 ve Pwatch ile donanım işine giriyor

teknosa-preo-p1-preo-watch-150715 (1024 x 829)

Türkiye’nin 81 iline yayılan ve teknoloji denilince akla gelen ilk markalardan biri olan TeknoSA kendine ait markalı ürünlerle yeni bir dönem başlatıyor. TeknoSA markasını taşıyan ilk ürünler akıllı telefon ve akıllı saat oldu.

TeknoSA’nın belirttiğine göre tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan Preo P1 akıllı telefon ekran, kamera, pil gibi detaylarda güçlü bir ürün olarak nitelendiriliyor. 5 inç, 1280 x 720 piksel HD ekran, 1.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 2400 mAh kapasiteli pil başlıca özellikler arasında yer alıyor.

teknosa-preo-telefon-150715 (1024 x 1580)

TeknoSA Preo P1’in arkasında 13 megapiksel, önünde de 5 megapiksel kamera yer alıyor. Android 4.4 KitKat ile yüklü gelen telefonda 4G desteğinin bulunması da önemli bir artı sayılır.

TeknoSA’nın diğer ürünü olan Preo Pwatch ise sağlıklı ve hareketli bir hayata önem verenler için geliştirildi. Adım sayma, mesafe takibi, harcanan kaloriyi gösterme, uyku düzenini ve kalitesini takip etme, su içme ve hareketsizlik ikazı ve vücut kitle indeksini ölçme özelliklerinin yanı sıra diyet programı yapabilmeye de imkan tanıyor. Bluetooth 4.0 destekli saat aynı zamanda IP67 sertifikasıyla su geçirmezliği belgelenen bir ürün.

teknosa-preo-watch-150715 (1024 x 192)

TeknoSA lansman dönemine özel olarak, 16 Temmuz tarihinden itibaren Preo P1 akıllı telefon ve Pwatch akıllı saati paket hâlinde 799 TL’den satışa sunacak. Bu arada 24 ay taahhütlü TeknoSA Mobil hattını alan veya hattını TeknoSA Mobil’e taşıyanlar Preo P1 telefona 350 TL’ye varan indirimle, 399 TL’ye sahip olabilecek. Yine bu dönemde Preo P1 satın alanlara Preo markalı kılıf da hediye edilecek.

Preo Pwatch için de 99 TL gibi uygun bir fiyat belirlendi.

TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan TeknoSA markalı ürünlerle ilgili hedeflerine dair şöyle konuştu: “Bilgiye erişimi kolaylaştıran, kesintisiz iletişim ve nesnelerin interneti döneminde daha iyi bir yaşam vaat eden akıllı ürünlerin, giyilebilir teknolojilerin Türkiye’de herkese erişmesini istiyoruz. Emarketer.com tahminlerine göre 2015 için Türkiye’de cep telefonu kullananlar içinde akıllı telefon penetrasyonu %50 seviyelerinde. Batı Avrupa?da bu oran %66’yı geçiyor. Bu da bize potansiyeli gösteriyor. Türkiye’nin lider teknoloji perakende şirketi olarak, tüketiciye daha fazla değer sunmak için hem özel markalı ürünler hem de diğer yenilikçi işlerle fark yaratmaya devam edeceğiz.”

İLGİLİ HABERLER