Teknoloji

Teknoblog’dan özel dosya: LG Optimus GT540

LG’nin yeni Android’li cep telefonu Optimus GT540 Türkiye piyasasına hızlı girdi. Android’i orta sınıfla buluşturmayı amaçlayan bu cihazın tanıtımı için farklı bir yol deneyen LG Türkiye 20 blogcuyu bir araya getirerek bir yarışma düzenliyor.

Düzenlenen bu yarışmada blogculardan LG Optimus GT540’ı en iyi şekilde tanıtmaları isteniyor. Başarılı olan ilk üç yarışmacıya tanıttıkları telefon, yani GT540 hediye edilecek. Bu yarışmada Teknoblog olarak biz de varız. Geçtiğimiz Perşembe akşamı düzenlenen bir etkinlikte 20 blogcu aynı çatı altında toplantı ve yarışmanın detayları anlatıldı.

Kazanmak amacında olmasak da bu telefonu elimizden geldiğince tanıtmayı, telefonun elimizde olacağı iki hafta boyunca izlenimlerimizi sizlere aktarmayı amaçlıyoruz. Bunu en iyi şekilde yapmanın LG Optimus GT540 için özel bir site açmakla mümkün olabileceğini düşündük. Bu düşüncenin doğrultusunda GT540 mikro sitesi çıktı.

Özel sitede iki hafta boyunca LG Optimus GT540 ve Android işletim sistemiyle ilgili yazıları sizlerle paylaşacağız. İki haftanın sonunda buranın GT540 için önemli bir kaynak olmasını hedefliyoruz. Başlangıç olarak telefonla ilgili izlenimlerimizi yazarak başladık.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER