Teknoloji

Tango ile Windows Phone Mango’ya görüntülü görüşme desteği geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft’un satın alma işlemlerini tamamladığı Skype’ın beklenen Windows Phone 7.5 Mango akıllı telefonlarda görüntülü görüşme işlevini sunan ilk servis olacağını düşünüyorsanız, yanılırsınız. Çünkü Tango adlı video konferans uygulaması daha önce davrandı ve Mango cihazları için ilk video görüşme uygulamasını yayınladı.

Aslına bakarsanız Windows Phone cihazları üzerinde görüntülü görüşme işlevi geçtiğimiz ay Tango uygulaması aracılığıyla gösterilmişti. Android ve iPhone platformlarında çalışan Tango uygulamasının kullanıcılar arasında popüler bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Skype’ın satın alınmasıyla birlikte Skype er ya da geç Windows Phone işletim sistemine entegre edilecektir, ancak o zamana kadar Tango boşluğu kapatır gibi görünüyor. Forbes’un haberine göre bir Skype sözcüsü Skype ve Windows Phone entegrasyonu hakkında konuşmaktan kaçınmış. 

Tango için Skype’ı Mango platformunda yenmek büyük bir başarı olur, tabii gerçekleşirse. Windows Phone’a özel Tango uygulamasının 7 Kasımda yayınlanması bekleniyor.

İlgili – Forbes

İLGİLİ HABERLER