Teknoloji

Tag Heuer yeni Android Wear saatini 14 Martta duyuracak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tag heuer connectedTAG Heuer Connected akıllı saatin yeni versiyonunun mart ayı içinde tanıtılacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. TAG Heuer’den yapılan bir açıklama, bu iddiaları doğruladı. Şirket Android Wear işletim sistemli akıllı saatinin yeni versiyonunu 14 Martta tanıtacağını Twitter hesabından paylaştığı görselle ilan etti.

TAG Heuer tarafından paylaşılan görselde akıllı saatin tasarımına dair somut bir ipucu bulunmuyor. Ancak saatin tasarımında ilk modele kıyasla önemli bir değişikliğin gerçekleştirilmesi beklenmiyor. Sadece ilk versiyona kıyasla daha ince ve kadınların kullanımına daha uygun bir saatin işareti veriliyor.

Şirketin kadın kullanıcıları cezbetmek adına farklı kasa ve renk seçenekleri sunması da muhtemel görünüyor. Twitter üzerinden paylaşılan ancak daha sonra silinen bir videoda TAG Heuer CEO’su Jean-Claude Biver da bu yönde işaretler veriyor.

Yeni TAG Heuer Connected modüler tasarım ögelerine sahip olabilir

Daha önceki sızıntılarda akıllı saatin tasarımının modülerlik ilkesi üzerine kurulu olacağı ve kullanıcıların dijital kadranı mekanik bir kadranla değiştirebileceği iddia edilmişti. Daha parlak ekran, Android Pay ve GPS destekleri de cihazda bulunması muhtemel yenilikler arasında gösterilmişti. Yeni Connected’ın da fiyat etiketinde piyasadaki muadillerine göre yüksek bir rakam yazmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. İlk Connected ile mütevazı beklentilerini aşan TAG Heuer’in yüksek fiyat tercihinde değişikliğe gitmesine pek ihtimal verilmiyor.

İLGİLİ HABERLER