Teknoloji

Symbian^3’lü ve QWERTY klavyeli Nokia E7 10 Aralık’ta satışa çıkıyor – Video

Nokia’nın resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre şirketin geçtiğimiz Eylül ayında Londra’da düzenlediği Nokia World konferansında duyurulan Symbian^3 işletim sistemli akıllı telefonu Nokia E7 10 Aralık gününden itibaren satışa sunulacak. Böylelikle Nokia, Nokia World’de verdiği 2010’un son çeyreğinde piyasaya çıkış sözünde de durmuş olacak.

Ancak Nokia E7 tüm dünya ülkelerinde aynı anda çıkmayacak. Farklı ülkelere göre piyasaya çıkış tarihleri için lokal Nokia sitelerini ziyaret etmemiz tavsiye ediliyor. Nokia N8’in yurtdışında piyasaya çıktıktan yaklaşık bir ay sonra Türkiye’de de satışa çıktığını göz önünde bulundurursak, Nokia E7 için de uzun süre beklemeyebiliriz. Bunun sadece bir tahmin olduğunu, resmi bir bilgiye dayanmadığını da belirtmeden geçmeyelim.

Nokia E7’de tam QWERTY klavye bulunuyor. Bunun dışında, telefonun tasarımı Nokia N8’e fazlasıyla benziyor. İş adamlarını hedefleyen serinin bir ürünü olan Nokia E7’yi Türkiye’de satışa sunulduğunda birçok çalışanın elinde görebiliriz.

Video: Nokia E7 tanıtım videosu

İlgili – Twitter (@nokia)
İlgili – TheNokiaBlog

İLGİLİ HABERLER