Teknoloji

Symbian^3’lü Nokia N8’in yeni fotoğrafları

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia’nın iki hafta önce duyurusunu yaptığı yeni amiral gemisi olmaya aday N8’in bu yılın üçüncü çeyreğinde yurtdışında piyasaya çıkması bekleniyor. Bunun öncesinde Nokia yöneticileri fırsat buldukça cihazın prototipini basın mensuplarına ya da blogcularına gösteriyorlar.

Bir Nokia yöneticisiyle buluşmaya giden Engadget editörlerini Nokia N8’in prototipi karşılamış. “Prototip” kelimesine dikkat çekmek istiyoruz, çünkü Nokia her zaman olduğu gibi cihazın üzerinde çıkıncaya kadar değişiklik yapılabileceğinin altını çiziyorlar. Engadget’ın anlattığına göre N8 oldukça hafifmiş, hatta yöneticiye içinde pil olup olmadığını sormayı bile düşünmüşler. Ekranın hemen altında yer alan, iPhone’dakine göre biraz daha solda yer alan ve ezber bozan “Ana Ekran” tuşuna basmak biraz zormuş.

Aşağıdaki bağlantıda bulacağınız N8 fotoğraflarına bakacak olursak, bu cep telefonu her ne kadar hafif olduğu söylense de kaba duruyor. Ancak altta bulunan HDMI çıkışının kapağının cihazı “cool” gösterdiğini söylemeden geçemeyeceğiz. Editörler N8 prototipinin içinde pil olup olmadığını merak etmişler, ancak sanıyoruz ki, yok. Çünkü çekilen fotoğrafların hepsinde cep telefonu kapalı görünüyor.

İlgili – Engadget: Nokia N8 fotoğrafları

Resim – Engadget

İLGİLİ HABERLER