Teknoloji

Swype’ın yeni Star Trek temalı klavyeleri çıktı

swype-star-trek-270815

Star Trek, ya da Türkçe ismiyle Uzay Yolu, bilimkurgu hayranlarının en çok ilgi gösterdikleri dizi ve film serileri arasında yer alıyor. Üçüncü taraf klavye uygulaması Swype, Android versiyonunu kullananlara Star Trek temalı klavyeler sunarak bilimkurgu hayranlarını epey mutlu edecek bir işin altına imza attı.

Swype Android uygulamasına eklenen 19 Star Trek teması, hem orijinal seriden hem de Star Trek: The Next Generation’dan karakterleri ve uzay gemilerini barındırıyor. Swype’ın tema mağazası aracılığıyla satışa çıkan temaların fiyatları 0,99 ila 1,99 dolar olarak değişiyor. 2,99 dolar karşılığında ise birden fazla temayı barındıran paketleri satın almak mümkün oluyor.

Yeni temalara ek olarak, Swype emoji klavyesini de güncelleyerek daha kullanışlı bir hâle getirdi. Yeni emoji klavyesi, yazılanları izleyip tahminde bulunuyor ve emoji önerebiliyor.

Emoji özelliklerini ve Star Trek temalarını getiren Swype güncellemesi Google Play Store’da yayınlandı. Swype, yeni temalarının iOS’e gelişi konusunda ise bir tarih vermedi.

İLGİLİ HABERLER