Teknoloji

SwiftKey temalarını tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

swiftkey-android-beta-231015Popüler üçüncü taraf klavye uygulamaları arasında yer alan SwiftKey, bundan böyle temalarını hem iOS’te hem de Android’de ücretsiz olarak sunacak. Android kullanıcıları temalara SwiftKey Hub’a erişmek için kullandıkları hamburger menüsü üzerinden erişebilecek. Burada temalar seçeneği tıklandığında kullanıcılar SwiftKey Store’a yönlendiriliyor. Mağazada 100’den fazla tema ücretsiz olarak sunuluyor. Bu temalar sayesinde kullanıcılar SwiftKey klavyenin rengini ve tasarımını kişiselleştirebilecek.

swiftkey temalariiOS kullanıcıları ise temalara ana uygulaması üzerinden erişecek. Ekranın sağ üst köşesinde bulunan kırmızı Tasarım ikonuna dokunulduğunda farklı tema seçenekleri ortaya çıkıyor. Vivid adını taşıyan tema paketine hem iOS hem de Android kullanıcıları ücretsiz olarak erişebilecek.

SwiftKey temaları bundan böyle hep ücretsiz olacak

Zamanlaması itibarıyla SwiftKey’in bu hamlesi ilk bakışta geçici bir teklif gibi görünüyor. Ancak bu değişiklik sürekli olacak. Uygulamayı kullananlar bundan böyle klavyelerini renklendiren temalar için para ödemeyecek.

İLGİLİ HABERLER