Manşetler

iOS için SwiftKey Klavye Türkçe dil desteği kazandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

swiftkey-keyboard-ios-050215

SwiftKey iPhone, iPad ve iPod touch için önemli bir güncelleme yayınladı. Güncellemeyle birlikte gelen değişiklikler arasında his simgelerinin eklenmesi, iPad için SwiftKey Flow, klavye tıklama sesleri ve yeni dil destekleri bulunuyor.

Güncellemenin Türk kullanıcılar için de ayrı bir önemi var. Çünkü yeni gelen dil destekleri arasında Türkçe de bulunuyor. Türkçe dışında 10 dil daha desteklenir hâle geldi ve toplamda SwiftKey Klavyenin desteklediği dil sayısı 35’e ulaştı.

His simgeleri SwiftKey klavyeye eklendi. Üstelik klavye hangi simgeleri en sık şekilde kullandığınızı öğreniyor ve bunları siz yazarken tavsiyeler arasında sunuyor. His simgesi tahminleri yazı yazma deneyimini daha da hızlandırıyor. His simgelerine erişmek için klavyenin sol alt köşesinde yer alan gülücük butonuna dokunmak yeterli oluyor.

SwiftKey Flow olarak adlandırılan özellik artık iPad, iPhone ve iPod touch’da kullanılabiliyor. Uygulamanın Android versiyonunun en popüler özelliklerinden bir tanesi SwiftKey Flow. Onun sayesinde kullanıcılar parmaklarını klavye üstünden kaldırmadan yazı yazabiliyor. Ayrıca bu sistem öğrenme ve yazı yazarken tahminlerde bulunma gibi yeteneklerle daha hızlı yazı yazmayı sağlıyor. Yazı yazarken normal yazma ile Flow arasında kolaylıkla tercih yapabilirsiniz.

iPhone ve iPad için SwiftKey’i App Store üzerinden indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER