Manşetler

SwiftKey 4.3 ile birlikte Layouts for Living özelliği beta sürecinden çıktı

Android’e özel popüler klavye uygulaması SwiftKey’in 4.3 numaralı yeni versiyonu beta sürecinden çıktı. Mevcut kullanıcılar yeni özellikleri Google Play üzerinden ücretsiz olarak edinebilirken, yeni kullanıcılar da uygun bir ücret karşılığında bu uygulamaya sahip olabiliyor.

swiftkey-4-3-071113

SwiftKey 4.3 ile birlikte Layouts for Living olarak adlandırılan yeni bir özellik de sunuluyor. Bunun sayesinde klavyenin boyutunu ve ekran üstündeki konumunu değiştirmek, iki parçaya ayırıp istenen noktaya sürüklemek mümkün oluyor.

Layouts for Living sayesinde SwiftKey klavyesine daha fazla esneklik ve tableti daha farklı şekillerde kullanma imkanı veriliyor. Farklı ekran büyüklüklerine sahip cihazlarda farklı büyüklükte klavyeler kullanarak ekranda daha fazla çalışma alanı açmak gerçekten fazlasıyla işe yarıyor. İşte bu noktada Layouts for Living epey iş görecektir.

Yukarıda belirttiğimiz özelleştirme seçeneğinin yanı sıra SwiftKey 4.3 normal SwiftKey işlevlerini barındırmaya devam ediyor. Akıllı kelime tahminleri ve düzeltmeleri, profili bulutta yedekleyerek farklı cihazlara taşıma ve girdi takibi gibi özellikler SwiftKey’in en güncel sürümünde de yer alıyor.

Mevcut kullanıcılar veya ilgili yeni kullanıcılar aşağıdaki bağlantıyı takip ederek SwiftKey uygulamasını indirebilirler. Yukarıda belirttiğimiz gibi güncelleme mevcut SwitfKey kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor.

İlgili >> Google Play

İLGİLİ HABERLER