Manşetler

Super AMOLED Plus ekranlı Samsung Galaxy Tab 7.7 resmiyet kazandı – Galeri

Samsung’un IFA 2011’de tanıtması beklenen ürünlerden biri olan Samsung Galaxy Tab 7.7 nihayet resmiyet kazandı. Adından da anlaşılacağı şekilde 7.7 inç’lik Super AMOLED Plus ekrana sahip olan Samsung Galaxy Tab 7.7 1.4 GHz’lik çift çekirdekli işlemci barındırıyor. 7.89 mm’lik kalınlık ve 335 gr.  ağırlığa sahip olan Samsung’u yeni tableti kıvrımlı köşelere sahip metal kasada geliyor, kullanıcıya yüksek kalite hissi ve taşınabilirlik sunuyor.

HSPA+ 21 Mbps sayesinde yüksek hızlı mobil şebekelerde çalışabilme yeteneğine sahip olan Galaxy Tab 7.7’de 1280 x 800 çözünürlüklü ekran bulunuyor. 5100 mAh’lik batarya barındıran cihaz bu sayede günlerce çalışma imkânı sunacaktır. microSD kart yuvasıysa 32 GB’ye kadar destek sunmakta. Android 3.2 Honeycomb işletim sistemiyle birlikte çalışan Galaxy Tab 7.7’de Android 3.2 Honeycomb ve onun üzerinde TouchWiz UX yüklü geliyor. Tam çözünürlüklü 1080p video oynatma, DivX kod desteği, evrensel uzaktan kumanda işlevi sayesinde TV, set üstü cihaz, DVD oynatıcı, Blu-ray oynatıcı, ses sitemi gibi cihazları yönetme imkânı da Galaxy Tab 7.7’nin özellikleri arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Tab 7.7’de Samsung’un oyun, müzik, sosyal medya ve kitap/gazete okuma gibi işlevlere odaklanan özel “Hub” uygulamaları yüklü olarak gelecek.

Galeri: Samsung Galaxy Tab 7.7
[nggallery id=658]

İlgili – Samsung Tomorrow

http://global.samsungtomorrow.com/?p=5292

İLGİLİ HABERLER