Manşetler

Sunucu problemlerinin üstesinden gelen Skyfire App Store’a geri geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Safari’den sıkılmış olanlar için yeni bir soluk olarak sayabileceğimiz Skyfire kısa bir aranın ardından yeniden App Store’a giriş yaptı. Geçtiğimiz Perşembe günü Apple’ın uygulama mağazasına eklenen bu mobil internet tarayıcısının en önemli özelliği web sayfalarındaki Flash videoları kendi sunucularında çevirip iPhone’da oynatılabilecek hâle getirmesiydi.

En önemli özelliği bu olunca, Skyfire da fazlasıyla ilgi gördü. O kadar ilgi gördü ki, Skyfire’ın geliştiricileri artan talep karşısında sunucularına aşırı yük bindiği için bu uygulamayı mağazadan çekmek zorunda kaldı. Görünüşe göre Skyfire’ın sunucu tarafından gerekli düzenlemeler yapılmış. Bu uygulama iki gün sonra tekrar App Store’a geldi. Ancak şu anda sadece ABD’deki App Store’da görünüyor. Türkiye’deki App Store mağazasında bu uygulama hâla yer almıyor.

Skyfire’ın CEO’sunun şirket blogunda yaptığı açıklama ise Skyfire’ın yavaş yavaş yeni kullanıcıların indirmesine açılacağı yönünde. Bu demek oluyor ki, Skyfire ilerleyen günlerde diğer ülkelerin App Store’unda da yer alacak. Skyfire iPhone incelemesine çok kısa bir süre içinde Teknoblog’da yer vereceğiz. Şimdiden haberini verelim.

İlgili – Skyfire

İLGİLİ HABERLER