Manşetler

StumbleUpon’dan Android’e özel uygulama tavsiyeleri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

StumbleUpon uzun bir süreden beri internet kullanıcılarına zevklerine uygun web sitelerini bulmada yardımcı oluyor. Site şimdi aynı hizmeti mobil uygulama tarafında da vermeye başladı. Android için sunulan özel bir StumbleUpon uygulamasında yapılan güncellemeyle eklenen yeni bir özellik sayesinde Android’li cihaz kullanıcılarına beğenebilecekleri uygulama önerileri sunulmaya başlanıyor.

Engadget tayfası StumbleUpon’un bu uygulamasını indirip denemiş. StumbleUpon’un kullanıcı arayüzünün tepkiselliğini iyi bulmayan site küçük dokunmatik tuşların kullanmakta zorluk çıkardığını söylüyor. Ancak uygulamanın mevcut Android uygulama veritabanından çektiği tavsiyelerin iyi bir başlangıç olduğunu da söylemekten geri kalmıyorlar. StumbleUpon kullanıcı bilgileriyle uygulama içinde giriş yapıldıktan sonra bu uygulama telefondaki yüklü uygulama bilgilerine ulaşmak için kullanıcıdan izin istiyor. Bundan sonra benzer uygulamaları tanımları, ekran görüntüleri ve Android Market puanları ile kullanıcının karşısına çıkarıyor.

Yandaki QR kodunu kullanarak bu uygulamayı cihazınıza indirmeniz mümkün. Ayrıca aşağıdaki ilgili bağlantıda uygulamayla ilgili yayınlanmış basın bültenini de bulabilirsiniz.

İlgili – StumbleUpon
İlgili – AppBrain

İLGİLİ HABERLER