Eğlence

Spotify Running çalma listeleri Android’e geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

spotify-running-150915

Spotify, geçtiğimiz mayıs ayının sonunda Running özelliğini duyurmuş ve kullanıcılarına koşarken tempolarına uygun şarkılar dinleme fırsatı sunmuştu. İlk olarak iPhone kullanıcılarına sunulan Spotify Running çalma listelerine bundan böyle Android uygulaması üzerinden erişilebilecek.

Spotify Android uygulaması için yayınlanan son güncelleme, kullanıcılara farklı türlerde şarkılar barındıran çalma listeleri önerecek. Spotify, önerilerini şekilendirirken kullanıcıların geçmiş tercihlerinden ve hazır koşu kompozisyonlarından faydalanacak.

Spotify Running’i şirketin kullanıcılarını yeni müziklerle buluşturmak için geliştirdiği etkili araçlar arasında bulunuyor. Haftalık Keşif ve Taste Rewind gibi öneri araçları temellerini kullanıcıların beğenilerinden alırken, Spotify Running kullanıcının seçtiği tempodan yola çıkarak hız artırmaya teşvik eden şarkılar sunuyor.

Android kullanıcılarının da Spotify Running çalma listelerinden faydalanabilmesiyle birlikte çevrim içi müzik servisinin sportif açılımında önemli bir halka daha tamamlanmış oldu.

İLGİLİ HABERLER