EğlenceManşetler

Spotify Hi-Fi paketiyle yüksek kaliteli ses deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor

avrupa birligi spotify apple

spotify-iphone-6-200315Tidal, Spotify ve Apple Music gibi güçlü rakipleriyle olan mücadelesinde yüksek kalite (Hi-Fi) ses desteği sunmasının ve şarkıları çevrim içi ortamda kalite kaybı yaşamadan dinleme imkanı vermesinin üzerinde fazlasıyla duruyor. Ancak şirket yakında bu konudaki avantajını kaybedecek gibi görünüyor. Spotify Hi-Fi adını taşıyan ve yüksek kaliteli ses deneyimi vadeden yeni bir abonelik paketi üzerinde çalışıyor.

Spotify’ın hazırlıklarına dair ilk işaretler Reddit forumlarında ve The Verge sitesinde ortaya çıktı. Çevrim içi müzik servisinin yeni paketinde, kullanıcılar aylık abonelik ücretinin üzerine 10 dolar daha ödeyerek yüksek kaliteli ses deneyimini yaşayabilecek.

spotify hi-fiSpotify cephesinden henüz Hi-Fi paketinin çıkış tarihine ilişkin bir bilgi gelmiş değil. Şirket şu an için sadece sürekli olarak yeni ürünlerin test edildiğini belirtmekle yetindi. Ancak mevcut işaretler paketin resmi anlamda ortaya çıkışının çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Spotify Hi-Fi paketiyle Apple Music’e karşı avantaj sağlayabilir

Spotify yüksek kaliteli ses paketiyle kendisine yetişmeye çalışan Tidal’ın elinden önemli bir avantajı almış olacak. Buna ek olarak, şirket en büyük rakibi Apple Music ile olan mücadelesinde de yeni bir koza kavuşmuş olacak. Yeni paketin Spotify’a kâra geçme konusunda yardımcı olabileceğini de ayrıca belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER