Teknoloji

Spark Mac uygulaması kullanıcılarla buluşuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

spark maciPhone ve iPad kullanıcılarının popüler e-posta uygulamaları arasında yer alan Spark, şimdi de Mac kullanıcılarıyla buluşuyor. Ücretsiz olarak indirilebilen uygulama Gmail, Outlook, Yahoo, iCloud ve Exchange gibi e-posta servislerini destekliyor. Akıllı bir organizasyon sistemine sahip olan Spark, e-postaları otomatik olarak çeşitli kategorilere ayırıyor ve kullanıcılara sadece gerçekten görmeyi istedikleri e-postalar için bildirim gönderiyor. Uygulama Dropbox, Box, iCloud Drive ve Evernote gibi servislerle de entegre biçimde çalışabiliyor.

Spark zekası dışında kişiselleştirilebilir olmasıyla da dikkat çekiyor. Kullanıcılar hangi özelliklerin öne çıkarılacağına veya hangi özelliklerden faydalanılacağına iş akışları doğrultusunda karar verebiliyor. Spark iOS uygulamasını kullananlar, eş zamanlama özelliği sayesinde ayarlarını Mac uygulamasına da taşıyabilecek.

Spark Mac uygulaması ciddi rakiplerle mücadele edecek

Spark Mac uygulamasını “çetin” sayılabilecek bir rekabet ortamı bekliyor. Apple’ın varsayılan Mail uygulamasının yanı sıra Airmail, Polymail ve Newton gibi uygulamalar da çok sayıda e-posta servisine erişim imkanı sunuyor. Ancak sade tasarımı, güçlü özellikleri ve ücretsiz olması Spark’a rekabette avantaj sağlayabilecek noktalar arasında bulunuyor. Uygulama, Mac App Store’da yerini almış durumda.

İLGİLİ HABERLER