Eğlence

Sony’den CD çalarlı, iPod doklu, LCD’li uzaktan kumandalı ve WiFi DLNA destekli müzik sistemi: NAS-Z200iR

sony-nas_z200ir_2-480x300Sony’nin geçen Mart ayında duyurduğu CMT-Z100iR iPod doku yeni bir arkadaşıyla birlikte geldi: Kablosuz desteğine sahip NAS-Z200iR. Z100iR FM radyolu, CD çalarlı basit bir iPod dokuyken Z200iR’da ise bunların üzerine WiFi, DLNA akışkan medya desteği, uzaktan kumanda ve 3.5 inç’lik LCD ekran eklenmiş.

Z200iR herhangi bir bilgisayardan ya da intenet radyo istasyonundan akışkan müzik dosyalarını çalabiliyor. Bunun yanında iPod doku, CD çalar (MP3 CD destekli) ve USB port üzerinden başka bir PMP üzerindeki müzik dosyalarını da oynatıyor. 3.5 mm’lik ses girişi ile hoparlör olarak kullanılabilir, ayrıca AM/FM radyo alıcısı da cabası. Uzaktan kumandası iPod’un bütün işlevlerini kontrol ediyor, ayrıca çalan şarkıları ve listeleri üzerindeki ekrandan gösteriyor, kutu içerisinde gelen dok üzerinden şarj ediliyor.

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan Z100iR’da WiFi bulunmuyor, ancak kardeşi gibi 20W’lık hoparlörlere, radyo, USB portu ve ses giriş yuvasını barındırıyor. Ayrıca daha basit bir uzaktan kumandası, ekranı ve CD çaları bulunuyor.  Her iki sistem de standart VESA desteği ile duvara monte edilebiliyor. CMT-Z100iR’ın bu ay içerisinde Avrupa’da satışa çıkması bekleniyor. NAS-Z200iR ise Eylül ayı ortalarında satışa çıkacak. Her iki ürünün de fiyatı henüz belirlenmedi.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER