Teknoloji

Sony’den 2012 ilkbahar VAIO ürün kreasyonu

Sony VAIO dizüstü bilgisayarlarında bahar yenilemesi yaptı. 2012’nin ilkbaharı gelmeden önce çıkması beklenen yenilenmiş dizüstü bilgisayarlar yeni stil ve renklerle dikkat çekiyor. Sony Ze serisi yeni bir karbon fiber gümüş seçenek kazandı. Ayrıca Intel’in i5 ve i7 işlemci seçenekleriyle sunulmakta. Yurtdışı satış fiyatı 1950$’dan başlayacak olan bu bilgisayarlarla Power Media Dock adı verilen aksesuar da sunulacak.

Sony VAIO S serisi de 13 ve 15 inç’lik versiyonlar ve yeni Core işlemcilerle birlikte gelecek. Radeon HD 6470M ya da 6630M GPU’larla birlikte hibrid grafik desteği sunacak olan bu serinin standart ürününde 15.5 inç’lik, 1920 x 1080 çözünürlüklü IPS ekran bulunacak. 13 inç’lik modelin fiyatı 800$’dan, Core i5 işlemcili ve IPS ekranlı 15 inç modelin fiyatı da 980$’dan başlayacak. Her iki modelin de şubat ayında yurtdışında piyasaya çıkması bekleniyor.

VAIO C serisi dizüstü bilgisayarlar ise kaleydeskop pembe renkli yeni tasarımı ve kapakta barındırdığı desenle dikkat çekiyor ve bu şekilde kadınlara hitap ettiğini de söylemek gerek. Kapak üzerindeki desen bir kağıda basılmış ve özel bir yöntemle buna ışık yansıtma özelliği ve derinlik kazandırılmış. Sony VAIO C serisi içinde 14 inç ve 15.5 inç’lik seçenekler olacak. Pembe rengi istemeyenler için geometrik siyah versiyon da bulunuyor. Bu arada VAIO C serisi ücretsiz bir dizüstü bilgisayar kılıfıyla birlikte geliyor.

İlgili – Sony

İLGİLİ HABERLER