Teknoloji

Sony Xperia Z3’e ait olduğu iddia edilen yeni fotoğraflar sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony-xperia-z3-sizinti-250714-1

Sony Xperia Z3 bir kez daha kendini gösterdi. Bu kadar fazla sızıntı olmaya başlaması Sony’nin yeni amiral gemisini eylül ayında düzenlenecek olan IFA fuarının hemen öncesinde tanıtacağına dair ihtimalleri biraz daha güçlendiriyor.

Son sızıntı Twitter hesabı @evleaks’ten geldi, bu hesap 5.7 inç ekrana sahip olacağı söylenen cihazın yandan ve arkadan görüntülerini paylaştı. Sony’nin yine kenarda özel bir kamera çekim tuşu bulunduracağı açık şekilde görülüyor. Arkada da 20.7 megapiksel kamera varlığını koruyacak gibi görünüyor.

sony-xperia-z3-sizinti-250714-2

Ayrıca fotoğraflar Xperia Z3’ün kenarlarının Z2’ninkine göre biraz daha yuvarlatılacağını gösteriyor. Ekran çözünürlüğünün 1080p olacağı söylense de, bundan daha yüksek olması gibi bir ihtimal de mevcut.

Xperia Z3’te yer alacağı söylenen diğer teknik özellikler arasında 2.7 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 işlemci, 3 GB RAM, 4K video kayıt yeteneği de bulunuyor. Xperia Z2’de 4K video çekimi epey ön plana çıkarılmıştı. Anlaşılan Sony bunu Xperia Z3 ile de devam ettirecek.

İLGİLİ HABERLER