Teknoloji

Sony Xperia M2 Aqua Türkiye’de satışa çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony-xperia-m2-aqua-201014

Sony’nin geçtiğimiz ağustos ayında duyurusunu gerçekleştirdiği Xperia M2 Aqua Türkiye piyasasına giriş yapıyor. Sony’nin şimdiye kadar üst sınıf Xperia telefonlarında sunduğu Omnibalance tasarımı ve suya dayanıklılık özelliklerini orta segmente getiren Xperia M2 Aqua, 899 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla satışa sunuluyor.

Xperia M2 Aqua’da 4.8 inç qHD IPS ekran, 1.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 yongaset, 4G LTE desteği gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. 2300 mAh kapasiteli bataryasıyla sınıfındaki en yüksek pil kapasitesine sahip olan bu telefon, Sony’nin STAMINA olarak adlandırılan pil modu sayesinde tek bir şarjla daha uzun süre çalışabiliyor.

Arkada yer alan 8 megapiksel kamera Exmor RS görüntü sensörü, HDR görüntüleme, SteadyShot, akıllı sosyal keamera uygulamaları gibi özelliklere sahip. Sony’nin akıllı sosyal kamera uygulamaları arasında yer alan Social Live, özel anlarınızı Facebook hesabınız üzerinden canlı yayınlamanızı sağlarken, Picture Effect ve AR Effect gibi uygulamalarda fotoğraflarınıza eğlenceli veya nostaljik bir görünüm kazandırmanıza olanak tanıyor. Ayrıca 2 saniyede 31 kare fotoğraf çekebilen Timeshift Burst özelliği sayesinde hareket halindeki objelerin en mükemmel anını yakalayabilirsiniz.

IP65/68 sertifikasıyla suya dayanıklılığı belgelenen Xperia M2 Aqua ile su altında bile etkileyici fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. Bu arada telefon 1080p Full HD video kayıt yeteneğine sahip. Ayrıca HDR video özelliği de bulunuyor.

 

İLGİLİ HABERLER