Teknoloji

Sony Xperia i1 Honami 4 Eylülde tanıtılacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Xperia i1 Honami son dönemin merakla beklenen akıllı telefonları arasında yer alıyor. Cihazın tanıtım tarihinin ortaya çıkması da bu heyecanın dozunu artıracak gibi gözüküyor. Gelen son haberlere göre, Sony Xperia i1’in tanıtımını 4 Eylül tarihinde Berlin’de gerçekleştirecek. Berlin 6 Eylül tarihinden itibaren de IFA 2013’e ev sahipliği yapacak.

sony-xperia-honami-300713

Kamera odaklı bir ürün olması beklenen akıllı telefonda 20.7 megapiksellik bir arka kamera bulunacak. Bu kameraya eşlik edecek Sony G lens ve f/2.0 diyafram sayesinde kamera düşük ışıklı ortamlarda da temiz görüntüler elde edebilecek. Bu yılın başlarında oldukça popüler bir model olan Xperia Z’yi piyasaya süren Sony, buna rağmen küresel akıllı telefon pazarında yüzde 3.8’lik bir pazar payına sahip. Şirket Honami ile bu durumu değiştirmeyi ve 2013’ün tamamında 42 milyon akıllı telefon satış rakamına ulaşmayı hedefliyor. Sony’nin Honami’ye ek olarak aynı etkinlikte iPhone ve Android telefonlara da takılabilen lens kameralarını tanıtması bekleniyor.

4 Eylül teknoloji dünyası için oldukça yoğun geçeceğe benziyor. Aynı gün düzenleyeceği etkinlikte Galaxy Note III’ü tanıtacak olan Samsung’un, Galaxy Gear adını verdiği akıllı saatini de 4 Eylülde tanıtacağı tahmin ediliyor.

İlgili >> SlashGear

İLGİLİ HABERLER