Manşetler

Sony Xperia E5 Türkiye’de satışa çıkıyor

sony xperia e5

sony xperia e5Sony’nin geçen mayıs sonunda tanıtımını gerçekleştirdiği giriş segment Android telefonu Xperia E5 fazla zaman geçmeden Türkiye’de satışa sunuluyor. Segmentine göre yüksek sayılabilecek çözünürlükteki kameraları, dikkat çekici tasarımı ve Sony’nin deyimiyle iki güne dayanan pil ömrü ile Sony Xperia E5 kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşıladığı iddiasında.

Sony, E5’in ince yapısı ve tasarımıyla ele rahat bir şekilde oturduğunu belirtiyor. Buna ek olarak bu telefonun fiyat-performans açısından da başarılı bir telefon olduğunun altını çiziyor. MediaTek MT6735 işlemciye sahip olan telefonda 5 inç, 720p IPS kapasitif dokunmatik ekran bulunuyor. 16 GB dahili hafızası 200 GB’ye kadar kapasiteye sahip bellek kartlarıyla daha da artırılabiliyor.

2700 mAh kapasiteli pili iki güne kadar kullanım imkanı sağlarken, arkada 13 megapiksel, önde de 5 megapiksel kamera bulunuyor. Arka kamera nesneyi ve fotoğrafın nerede çekildiğini algılıyor, buna göre en iyi görüntü kalitesinin elde edilmesini sağlıyor. HDR seçeneğiyle fotoğrafların daha aydınlık ve anlaşılır görülmesini sağlarken Otomatik Görüntü Tanıma özelliği de fotoğrafların daha keskin görünmesini sağlıyor.

Grafit siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan Xperia E5, 999 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla ilgilenenlere sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER