Teknoloji

E-paper ekranlı Sony SmartBand Talk ile telefon görüşmesi yapılabiliyor

sony-smartband-talk-030914

Sony IFA 2014’te duyurduğu bilekliği SmartBand Talk ile giyilebilir aksesuar tekliflerine bir yenisini daha ekledi. Adından da anlaşılabileceği üzere, Sony SmartBand Talk’ta bulunan mikrofon ve hoparlör sayesinde telefon görüşmeleri yapılabiliyor. Böylelikle kullanıcılar telefonları ceplerinde veya çantalarında olsa bile görüşmelerini gerçekleştirebiliyor. HD Voice desteğinin bulunması bilekliğin sunduğu ses kalitesi konusunda pozitif fikirler veriyor.

Ekstra mikrofonun varlığı sayesinde Sony SmartBand Talk sesle kontrol özelliklerini destekliyor. Sony SmartBand Talk’ta 288 x 128 piksel çözünürlüklü 1.4 inç e-paper ekran bulunuyor. E-paper ekran tercihi SmartBand Talk’un parlak ışık altında da görülebilmesini sağlıyor. Kullanıcılara gelen bildirimleri de gösteren Sony SmartBand Talk’un 70 mAh kapasiteli ekranı üç günlük bir pil ömrü sağlıyor.

Sony’nin diğer ürünleri gibi, SmartBand Talk da suya dayanıklı bir yapıda. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan bileklik için daha sonra limon rengi, kırmızı, mavi ve pembe kayışlarla kullanıcıların karşısına çıkacak. Avrupa satış fiyatı 159.99 avro olarak belirlenen Sony SmartBand Talk, yakında piyasaya sürülecek.

İLGİLİ HABERLER