Teknoloji

Sony S1 ve S2 için tanıtım videolarına devam ediyor, bu sefer konu eğlence – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony’nin S1 ve S2 Android tabletlerinin birinci ve ikinci tanıtım videolarının ardından yeni bir tanıtım videosu daha sessiz sedasız yayınlandı. Yeni videoda bu Honeycomb tablet ikilisinin multimedya marifetleri görücüye çıkmış durumda.

Videoda S1 ve S2’nin eğlence namına kullanıcılara neler sunacağı yine hareket eden topların ve diğer objelerin marifetleriyle anlatılıyor. S1, Yeşil Yaban Arısı filminden bir kesit gösterirken, istiridye kabuğu formundaki S2 ise e-kitap okuyucu uygulamasının kitapları nasıl göstereceğinin bir ön izlemesini sunuyor. Söz konusu uygulamada kitapların her bir sayfası S2’nin 5.5 inç’lik ekranlarında gösteriliyor. S2’nin kitap benzeri yapısı malum, iki farklı ekranda iki ardışık sayfanın gösterilmesiyle S2 sahipleri tabletlerinde gerçeğe yakın bir e-kitap okuma deneyimi yakalama şansı bulacak.

Videonun sonlarına doğru S2’de PlayStation oyun keyfinin nasıl olacağı konusunda bir fikir edinme şansı buluyoruz. Crash Bandicoot oyununun bir kopyası tablette gösteriliyor. Üstteki ekranda az sayıda kontrolün yer aldığı görünüyor, ne yazık ki alttaki ekran videonun görüş açısına girmiyor, bu nedenle oyun kontrollerinin ana bileşenlerinin yer aldığını düşündüğümüz alt ekranda ne gibi kontrollerin gösterildiğini bilemiyoruz. Bu arada Crash Bandicoot’un Sony Ericsson Xperia Play’de sunulan PSOne oyunlarından biri olduğunu belirtelim.

Sony, S1 ve S2’nin resmi adları, fiyatları veya çıkış tarihleri hakkında henüz net bir bilgi açıklamadı. Bu arada bu modellerden bir tanesi için eylül ayında çıkacağı tahminlerinde bulunulmuştu.

Video: Sony S1 ve S2 Tanıtım Videosu Üçüncü Bölüm

İlgili – YouTube

İLGİLİ HABERLER