Manşetler

Sony S1 Tablet S adıyla eylülde piyasaya çıkacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony’nin ilk Android tabletlerinin çıkışı yaklaştıkça haklarında daha fazka bilgi sahibi oluyoruz. Geçtiğimiz haftalarda teker teker ortaya çıkan tanıtım videolarına rağmen bu tabletle ilgili çok az detaya erişebilmiştik. Engadget sayesinde bu tabletlerden daha büyük olanının, şimdiye kadar S1 olarak andığımız tabletin resmen Tablet S olarak adlandırılacağını ve eylülün ilk iki haftası içine yurtdışında piyasaya çıkacağını öğrenmiş bulunmaktayız.

Sony Tablet S, 9.4 inç’lik, 1280 x 768 çözünürlüklü ekrana sahip. Android 3.1 Honeycomb ile çalışan bu tabletin önemli özellikleri arasında ev eğlence sistemlerine entegrasyonu yer alıyor. Yani, Tablet S ile ev sinema sistemleri gibi cihazları kontrol etmek mümkün olabilecek. Öte yandan, Tablet S DLNA destekli diğer cihazlar üzerinde de canlı şekilde medya oynatma desteği sunacak.

Tablet S’in önünde 3 megapiksel, arkasında ise 5 megapiksel kamera bulunacak. Öte yandan kablosuz klavye, dok veya konnektör cihazları gibi çeşitli aksesuarlar sunulacak. PlayStation Certified özelliği sayesinde konsol kalitesinde oyunları oynatacak Tablet S müzik dinleme, film izleme ve kitap okuma gibi işlevleri de karşılayacak. Tabletin fiyatı henüz belli değil, ancak daha önce 599$’lık fiyata sahip olacağı iddiası ortaya atılmıştı.

İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER