EğlenceManşetler

Sony PS4’ün piyasaya çıkışıyla birlikte yeni popüler oyunların sözünü verdi

Sony’nin uzun süredir beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4, bugün itibarıyla ABD’de satışa sunuldu. PS4’ün piyasaya çıkışı için New York’ta özel bir etkinlik düzenleyen şirket, PS4’ün resmi olarak satışa çıkmasından hemen önce önümüzdeki dönemde konsol için yayınlanacak olan özel ve popüler oyunların duyurusunu yaptı. Etkinlikte oyun detaylarının açıklanmasına ve fragmanların gösterilmesine ek olarak, geliştiricilerle röpörtajlar da yapıldı.

sony-ps4-2-110613

Söz konusu oyun duyurularının en ilgi çekicisi ise The Last of Us’ın da altında imzası bulunan Naughty Dog ekibinden geldi. Kendilerine ayrılan zamanı yeni Uncharted oyununun duyurusu için kullanan ekibin yayınlanan videoda oyun görüntüsüne yer vermemesi oyunun çıkışı için yolun uzun olduğu şeklinde yorumlandı.

Etkinliğin geri kalanında da benzer duyurular gerçekleştirildi. PlayStation’a özgü Metal Gear Solid V: Ground Zeroes görücüye çıkarken, Infamous: Second Son’ın da 21 Mart 2014’te satışa sunulacağı açıklandı. Etkinlikte PlayStation 4 ile birlikte piyasaya sürülen oyunlardan ziyade ilerleyen dönemde satışa sunulacak oyunlara odaklanılması da ayrıca dikkat çekti.

İlgili >> PlayStation (YouTube)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER