Eğlence

Sony PlayStation Plus üyeleri ücretsiz dağıtılacak oyunları oylarıyla seçebilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony-playstation-4-dualshock-00005

Sony’nin PlayStation Plus servisine abone olanlar, halihazırda yılda 60’tan fazla oyuna ücretsiz olarak erişebiliyor. Söz konusu oyunların çok oyunculu modlarının da Sony’nin sunduğu ücretsiz erişim kapsamında olduğunu belirtmek gerekiyor. Şirket, şimdi de kullanıcılarına seçtikleri oyunlar üstünde daha fazla söz sahibi olmalarını sağlayacak yeni bir imkan sunuyor.

“Oynamak İçin Oy Ver” adını taşıyan özellik kapsamında PlayStation Plus üyeleri, Sony’nin kendilerine sunacağı listedeki oyunlardan birinin ücretsiz yayınlanması için oy verebilecek. En çok oyu alan oyun, Sony’nin PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunacağı oyunlar arasına eklenecek.

Sony tarafından yapılan açıklamada hem PS4 hem de PS3 sahiplerinin yeni PlayStation Plus özelliğinden faydalanabileceği belirtilirken, oylama sürecinin her ay gerçekleştirilmeyeceğinin altı çizildi.

Sony, PlayStation Plus oylamasını yıl içinde belli aralıklarla düzenleyecek. İlk oylamanın ne zaman gerçekleştirileceği ise henüz açıklanmadı. PlayStation Plus’taki ücretsiz oyunlara erişimin servise abonelik devam ettiği müddetçe geçerli olacağını hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER