Eğlence

Sony Music Unlimited uygulaması iOS cihazlarına geliyor

Sony, Music Unlimited adını verdiği servisini iOS platformundaki kullanıcılara da getirmeyi amaçlıyor. Şimdiye kadar PC, Android cihazları, Sony PSP, PS3 ve BRAVIA TV gibi internete bağlı Sony cihazlarında kulanılabilen bu servisin erişim alanını genişleteceği bilgisi Sony Entertainment Network başkanı Tim Schaaff tarafından verildi. Schaaff, Sony müşterisi olmanın sahip olunan tüm cihazların Sony’den olacağı anlamına gelmediğine dikkat çekti.

Schaaff, Music Unlimited’in iOS uygulamasının Android versiyonundakiyle aynı işlevlere sahip olacağına dikkat çekti. Belli bir platforma özel çeşitli özellikler getirmeye yönelik planlarının olduğunu işaret etse de, şu an için bu tarz bir planı uygulamayı düşünmediklerini de dile getirdi. Sony Music Unlimited’ın iOS uygulaması iPad, iPhone ve iPod touch cihazlarında kullanılabilecek, ancak şirket iPad’in büyük ekranına göre optimize edilmiş uygulamayı sunmayı ilerleyen zamanlarda düşünüyor. Yani, iPad kullanıcılarının başlangıçta iPhone versiyonuyla idare etmeleri gerekecek.

Sony Music Unlimited servisi üzerinden şu anda 15 milyon civarında şarkı sunuluyor. Servis kapsamında kullanıcılar için aylık 3.99$ ödemeli Temel ve 9.99$ ödemeli Premium paket seçenekleri sunuluyor. Premium hesap sahibi olan Music Unlimited iOS uygulaması kullanıcıları 5 GB’lık çevrimdışı ön belleklem imkânına sahip olacak. Bu 5 GB’lık alan sayesinde cihaz internete bağlı olmasa bile müzik dinlemek mümkün olacak. iOS uygulamasının bu çeyrekte çıkması bekleniyor.

İlgili – The Verge

İLGİLİ HABERLER