EğlenceManşetler

Sony Google TV için geliştirdiği ürünleri tanıttı – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Her ne kadar bizi doğrudan ilgilendiren bir olay olmasa da, Google TV ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaktan kendimizi alıkoyamıyoruz. Google’ın TV projesindeki büyük ortaklarından birisi olan Sony, yeni Google TV araçlarını New York’ta düzenlediği bir etkinlikle tanıttı.

sonynsx-24gt1remotelgSony Google TV’nin startını 24, 32, 40 ve 46 inç’lik dört HDTV ile veriyor. Fiyatları 599$ ile 1399$ arasında değişen bu HDTV’lere ek olarak beyaz renkli ve dahili Blu-ray oynatıcıya sahip bir set üstü cihaz da 399$’dan satılacak. 24 inç’lik HDTV CCFL arkadan aydınlatmalı bir LCD olma özelliği taşırken daha büyük ekranlı HDTV’lerin hepsi kenardan LED aydınlatma özelliğine sahip. Hepsinde bulunan dahili WiFi desteği sayesinde herhangi bir yerden oturma odasına kablo çekmeye gerek kalmayacak.

Netflix, CNBC, Napster, Pandora ve bunun gibi uygulamaların yanında bir de Sony’ye özel Qriocity VOD oynatıcı yer alıyor. Daha fazla uygulama indirmek isteyenlerin 2011’in başında devreye girecek olan Android Market’i beklemeleri gerekecek. Sony’nin yeni Google TV ürünlerinin bu hafta sonu ABD’deki Sony Style mağazalarında, 24 Ekim’de ise Best Buy mağazalarında satışa çıkması bekleniyor. Ne mutlu yeni dünyada yaşayan ve TV izlemeyi seven insanlara…

Galeri: Sony Google TV ürünleri,
[nggallery id=424]

İlgili – Sony Style
İlgili – Sony PR

İLGİLİ HABERLER