Manşetler

Sony Ericsson’dan üç yeni telefon: XPERIA ray, XPERIA active ve txt

Sony Ericsson üç yeni cihaz tanıttı. Bunlardan iki tanesi Android 2.3 Gingerbread yüklü akıllı telefon, bir tanesi de QWERTY klavyeli bir cep telefonu.

Öncelikle Sony Ericsson XPERIA ray ile başlayalım. X10’a çok benzeyen bu cihaz ondan biraz daha küçük. 3.3 inç’lik, 854 x 480 çözünürlüklü dokunmatik ekran, 9.4 mm kalınlığında kasa ve 100 gr. ağırlık bu cihazın başlıca özelliklerini oluşturuyor. 8.1 megapiksel kamera, Sony Ericsson’un Facebook Inside XPERIA entegre edilmiş özelleştirilmiş arayüzünü barındıran bu cihazın 2011’in üçüncü çeyreğinde siyah, pembe, altın ve beyaz renklerinde satışa çıkması bekleniyor.

Sony Ericsson XPERIA active cihazı adından da anlaşılacağı şekilde sportif bünyeleri hedefliyor. 3 inç’lik, çizilmeye karşı dayanıklı, 320 x 480 çözünürlüklü ekran asahip olan bu cihaz ıslak parmaklarla bile rahatlıkla kontrol edilebiliyor. XPERIA active’in bir başka özelliği ise 1 metre derinlikteki suyun altında 30 dakikaya kadar dayanabilmesi. Toz ve suya dayanıklı kasası, GPS ve Bluetooth alıcıları, ayrıca barometresiyle XPERIA active spor tutkunları için iyi bir seçim olacaktır. Bu cihaz 2011’in üçüncü çeyreğinde çıkmış olacak.

Son olarak, Sony Ericsson txt modeli, QWERTY klavyeli txt pro’nun klavyesi kızaklı olmayan hâli niteliğini taşıyor. Klavyeli ve bar tipindeki bu telefonda 2.6 inç’lik ekran yer alıyor. Her ne kadar bir cep telefonu olsa da, Android cihazlarında kullanılan arayüzü barındıran bu cihazın 2011’in dördüncü çeyreğinde çıkması bekleniyor.

İlgili – Crave

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER