Manşetler

Sony Ericsson’dan 3D panorama modlu Xperia neo V, Android 2.3.4 ekimde geliyor

Sony Ericsson geçtiğimiz ayın sonunda Türkiye’de de piyasaya sunduğu Android akıllı telefonu Xperia neo’yu güncelledi. “neo V” adını alan bu güncellenmiş model Google Talk video sohbet destekli Android 2.3.4 ile birlikte gelecek.

Yenilenmiş Facebook entegrasyonu, Swype’a benzediğini düşündüğümüz “sürüyerek yazma” şeklinde tanımlanabilecek yeni bir giriş yöntemi, dahili ekran görüntüsü yakalama ve kullanıcılara iki boyutlu görüntü yakalayabilen kameralarıyla üç boyutlu görüntüler yakalama imkânı sunan “3D taramalı panorama” modu gibi özelliklere sahip olan Sony Ericsson Xperia neo V’nin teknik özellikler tablosuna bakıldığında stereoskopik kamera taşımadığı görünüyor. 5 megapiksellik kamerasıysa Xperia neo’da yer alan 8 megapiksel kameraya göre çözünürlük azaltımının yapoldığı anlamına geliyor. Kullanıcılar neo V’de yer alan HDMI çıkışını kullanarak çektikleri 3D görüntüleri 3D TV’de izleme imkânı bulacak. Xperia neo V’nin dördüncü çeyrekte seçilmiş pazarlarda piyasaya çıkması bekleniyor.

Diğer Xperia model sahipleri de yeni yazılımdan mahrum kalmayacak. Sony Ericsson Android 2.3.4’ün ekim ayından itibaren kademeli bir şekilde ülke ülke yayınlanacağını açıkladı. Ne var ki, tam olarak hangi modellerin güncellemeleri alacağının bilgisi verilmedi. Ancak Gingerbread ile piyasaya sunulmuş tüm cihazların 2.3.4’ü almasını bekleyebiliriz.

İlgili – Sony Ericsson

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER