Teknoloji

Sony Ericsson XPERIA Play’e detaylı bakış – Video

Sony Ericsson’un beklenen cihazı XPERIA Play, nam-ı diğer PlayStation Phone, ile ilgili yeni videolar gelmeye devam ediyor. Özellikle oyun tutkunlarına bir yandan herkesle bağlı kalırkan bir yandan da oyun keyfini her yere taşıma imkânı sunan bu cihaz göz alıcı özelliklerle birlikte geliyor.

Sony Ericsson XPERIA Play’de ikinci nesil Qualcomm MSM8655 1 GHz yonganın yer alması bekleniyor. 512 MB’lık ROM’un yer alacağı bu cihazda 4 inç’lik ekranın bulunacağı söyleniyor. Daha fazla depolama alanının sunulması için Memory Stick yerine microSD yuvası tercih edilirken, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemiyle çalışacak olan bu cihazda oyunların satın alınacağı Sony Marketplace adında bir sanal mağaza da bulunacak.

Aşağıda yer alan iki videoda Sony Ericsson XPERIA Play’ın hatlarını daha ayrıntılı bir şekilde görme fırsatı bulunuyoruz. Mart ayında piyasaya çıkması beklenen bu cihazın duyurusunun önümüzdeki ay Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Video: Sony Ericsson Xperia Play

İlgili – Pocketnow

İLGİLİ HABERLER