EğlenceManşetler

Sony Ericsson PlayStation Phone ile ilgili yeni detaylar Çin’de ortaya çıktı – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony’nin merakla beklediğimiz PlayStation Phone’u iki gün önce Hong Kong merkezli bir forumda kendisini bir kez daha göstermiş, bu esnada cihazın üzerindeki PlayStation logosu dikkati çekmişti. Bunun üzerinden çok kısa bir zaman geçmişken Çinli IT168 sitesi de olaya dahil oldu ve Xperia markalı cihazla ilgili yeni bilgiler aktardı.

Sony Ericsson’un oyun tabanlı bu yeni cihazı Qualcomm Adreno 205 grafik işlemciye ve HTC Desire HD’deki gibi 1 GHz Snapdragon QSD8255 işlemciye sahip olacak. Neocore adlı benchmark aracı yapılan son testte 59.1 fps’lik sonuç verdi, bu geçtiğimiz Aralık ayının başında yapılan testin sonucuna göre oldukça fazla ilerleme kaydedildiğini gösteriyor. Quadrant ise 1733 puanlık bir sonuç verdi. İnternete sızan ürün final ya da finale yakın bir aşamada olduğu için grafik performansının daha iyi olmasına şaşırmamak gerek.

Sony Ericsson PlayStation Phone’da ya da Xperia Play’de 1500 mAh’lik batarya bulunacak. 4 inç’lik, 854 x 480 çözünürlüklü LCD ekrana sahip olacak bu cihazda 5 megapiksellik otomatik odaklı ve LED flaşlı kamera bulunacak. Ne yazık ki, bu kameranın 720p video kaydı yapamayacağı söyleniyor. 512 MB RAM, 512 MB ROM, microSD yuvası, SIM kart yuvası, micro USB, Nexus One’daki gibi gürültü bastırma amacıyla yerleştirilmiş ikinci bir mikrofona sahip olan bu cihazın hangi oyunları oynatacağını ise henüz bilmiyoruz. PSOne oyunları mı, PSP oyunları mı, yoksa tüm PS serisi mi? Bu arada PlayStation Phone, PSP Go’nun 333 MHz’lik işlemci, 64 MB RAM, 3.8 inç’lik, 480 x 272 çözünürlüklü ekran gibi teknik özellikleri düşünüldüğünde, PSP için çizilen çizginin dışına çıkabilecek gibi görünüyor.

Sony Ericsson PlayStation Phone’un yeni fotoğrafları aşağıdaki galeri bağlantısında yer alıyor. Ayrıca birkaç videoyu da eklemeyi ihmal etmedik.

Video: Sony Ericsson PlayStation Phone (Xperia Play)

İlgili – IT168
İlgili – Engadget (Galeri)

İLGİLİ HABERLER