Eğlence

Sony Ericsson PlayStation cep telefonunu 9 Aralık’ta tanıtacak mı?

Fransız elektronik cihaz blogu Nowhereelse gelecek ay düzenlenecek olan gizemli bir basın toplantısına ait bir davetiye almış. Söz konusu etkinliğin, davetiyede yazılanlara göre, “son 10 yılın en çok beklenen etkinliği” olduğuna dikkat çekilmiş. Fransız bloga gönderilmiş olan bu davetiyenin doğruluğu henüz kanıtlanmış değil, ancak verilmek istenen mesaj gayet açık: Sony Ericsson PlayStation cep telefonunu 9 Aralık’ta büyük ihtimalle tanıtacak. Her ne kadar davetiyede PS Phone’a dair bir atıfta bulunulmasa da, PlayStation kumandasının tuşları üzerinde yer alan ikonların davetiyede yer alması, bunların yanına bir de telefon ahizesi ikonu konulması yukarıda belirttiğimiz ihtimali aklımıza getiriyor.

Sony Ericsson PlayStation Phone’a ait olduğu iddia edilen fotoğraflar geçen ay Engadget tarafından yayınlanmıştı ve bu fotoğrafların gerçek olma ihtimali oldukça yüksekti. İnternete sızan bu fotoğrafların ardından cihazın da artık tanıtılmasını beklemek çok da mantıksız olmayacaktır, üstelik yılbaşının yaklaştığı ve insanların hediye almak için mağaza mağaza dolaştığı günlerde… Tabii, burada hakkında konuştuğumuz şirket Sony Ericsson olduğu için her türlü ihtimali akılda tutmamız gerekiyor.

Nowhereelse blogu iddialı bir zar attı. Ya düşeş gelecek ya da hep yek… İlk ihtimalin gerçekleşmesini umut ediyor ve 9 Aralık gününü beklemeye başlıyoruz.

İlgili – Nowhereelse.fr

İLGİLİ HABERLER