Teknoloji

Sony Ericsson MT15i / Vivaz 2 Eldar Murtazin tarafından açığa çıkarıldı

Sony Ericsson’un Android Gingerbread tabanlı yeni bir cihazı MT15i, Rusya’nın önde gelen mobil dünya eleştirmeni Eldar Murtazin aracılığıyla açığa çıktı. Henüz resmi duyurusu yapılmamış olan bu gizemli Sony Ericsson telefonu ön yüzünde yer alan ortalama üstü kamerasıyla Murtazin’in beğenisini kazanırken 1500 mAh batarya ve 854 x 480 çözünürlüklü Reality Ekran gibi teknik özellikleri barındırıyor.

Sony’nin Bravia Engine teknolojisini barındıran MT15i, Eldar Murtazin’in belirttiğine göre, bu özelliği sadece multimedya tüketimi sırasında kullanıyor, bu nedenle telefonun görüntüsünü farklı bir ekrana aktarmak istediğinizde multimedya içeriğin oynatılması dışında çok da bir kalite artışı göze çarpmıyor. 1 GHz’lik Qualcomm MSM7630 işlemci, Adreno 205 grafik işlemcisi, 512 MB RAM gibi bileşenlerle pürüzsüz ve kesintisiz bir işlem sunan bu cihaz Eldar’a göre orta sınıfa hitap edecek bir cihaz. Ayrıca kendisi Sony Ericsson’un MT15i’yi Vivaz 2 olarak adlandıracağını düşünüyor. Cihazın üstünde yer alan XPERIA markası ve Symbian’ın yerine Android’in kullanılıyor olması Sony Ericsson’un yepyeni bir adlandırmaya gideceğini de düşündürebilir.

Sony Ericsson bu gizemli cihazı büyük ihtimalle birkaç hafta içinde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nin hemen öncesinde düzenleyeceği basın toplantısında tanıtacaktır.

İlgili – mobile-review

İLGİLİ HABERLER