Teknoloji

Sony Ericsson Android Market içinde kendi uygulama kanalını açtı

Sony Ericsson markalı bir Android cihazına sahip olan kullanıcılar normal Android kullanıcılarının Android Market‘te görmüş olduğu Uygulamalar, Oyunlar ve Uygulamalarım sekmelerinğin yanında yeni bir sekme daha görmeye başladılar. Çünkü Sony Ericsson Market içinde kendi kanalını açtı ve Xperia cihazlarına özel yazılımları bu kanaldan sergilemeye başladı.

Sony Ericsson’un bu hamlesi nedeniyle Xperia cihazları üzerinden Android Market’i açanlar Uygulamalarım bölümüne menü içinden erişmek zorunda kalıyor. Aslında söz konusu özelleştirme daha önce ABD’li mobil operatörler Verizon ve T-Mobile tarafından denenmişti, ancak Sony Ericsson bunu gerçekleştiren ilk mobil cihaz üreticisi olarak dikkat çekiyor. Söz konusu özelliğin operatörlerden bağımsız bir şekilde çalıştığı söyleniyor.

Türkiye’deki Sony Ericsson Xperia X10 ve Xperia X10 Mini kullanıcıları Android Market’te böyle bir kanalın varlığı konusunda aşağıdaki yorum alanı üzerinden bilgi verip deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa çok memnun oluruz.

İlgili – Sony Ericsson Ürün Blogu

İLGİLİ HABERLER