Teknoloji

Sony dokunmatik ekranlı hepsi-bir-arada bilgisayar VAIO L’i duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony VAIO serisi altında sadece dizüstü bilgisayarlar değil dokunmatik ekranlı hepsi-bir-arada bilgisayarlar da bulunuyor. Bunların en son örneği ise yeni duyurulan VAIO L serisi olacak. Gelecek ay yurtdışında satışa sunulacak olan bu bilgisayar masada kullanılmanın yanı sıra duvara monte edilebilmesiyle de dikkat çekecek. Sony bu eğlence bilgisayarını TV’nin yerini alacak bir cihaz olarak pazarlayacak gibi görünüyor.

1920 x 1080 çözünürlüklü, 3D destekli Full HD ekrana sahip olan bu cihazla birlikte bir çift USB’den şarj edilebilir 3D gözlük de sunuluyor. Dört çekirdekli Intel Core i7 işlemci, 1 GB VRAM’li NVIDIA grafik işlemcisi, Windows 7 ve USB 3.0 gibi teknik bileşenlere sahip olan bu seri altında farklı seçeneklerde modeller sunlacak. Exmor lensli HD web kamerasının yanı sıra Blu-ray disk ve DVR seçeneklerini de hatırlatmadan geçmeyelim.

Sony VAIO L hepsi-bir-arada bilgisayarın siyah ve White Signature Collection adlı beyaz bir modeli bulunacak. Henüz Türkiye’de satışı konusunda bir ize rastlamadığımız bu cihazın ön siparişleri yurtdışında 13 Haziranda başlıyor, tahmin edilen satış fiyatı ise 1420$ olarak belirlenmiş. L serisi sadece teknik özellikleri ve mükemmel performans potansiyeliyle çekici gelmiyor. Bir HDMI kablosu yardımıyla oyun konsolunuzu ya da diğer cihazlarınızı bu bilgisayara bağlayabilir ve tam bir eğlence merkezi elde edebilirsiniz.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER