Manşetler

Sony akıllı telefonlar için yüksek donanımlı lens kamera çıkarmayı planlıyor

Sony mobil cihazları için bir lens kamera çıkarmayı planlıyor. Sony Alpha Rumors sitesinin haberine göre bu lens kamera Sony RX 100 II’de yer alan 1-inç 20.2 megapiksel Exmor R sensör ve f/1.8 Carl Zeiss lensi içerecek. İki farklı güvenilir kaynaktan haberini doğrulatan site bu lens-kamera melez aksesuarın dahili pil, NFC ve Wi-Fi gibi bileşenlere de sahip olacağını kaydetti.

sony-lens-kamera-dedikodu-190713

Bu lens kamerayı çeşitli akıllı telefonlara takıp kullanmak mümkün olacak. Akıllı telefonun ekranı da bu kamera için bir canlı ekran vazifesi görecek. Sony Alpha Rumors sitesi bu ürünün gerçekten varolduğu konusunda son derece kararlı bir üslup belli ediyor ve çok yakında çıkacağını da öne sürüyor. Öyle ki, bu site sahip olduğu dedikodu doğruluk notlandırma derecesine göre bu son habere 5 üzerinden 6 puan veriyor. Yani haberin doğruluğuna o kadar fazla güveniyor.

Yukarıda fotoğraf görülen bu lens kamera ekransız kameralar için bir başlangıç noktası niteliğini taşıyor. Gelecekte daha fazla görebileceğimiz bu lens kameralar daha küçük sensör ve daha büyük zum değerleriyle beklentileri karşılayacak.

İlgili >> Sony Alpha Rumors

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER