Teknoloji

Sony 4K TV’lere uygun hale getirilmiş film koleksiyonunu genişletiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dünya uygun fiyatlı 4K içerikleri ve bunları oynatacak ev eğlence setlerini beklerken, Sony 4K için elden geçirilmiş filmler koleksiyonunu genişletmeye devam ediyor. Daha önce 4K içerik oluşturma planı çerçevesinde 10 filmi elden geçiren Japon şirketi, bu listeye 5 film daha ekledi.

sony-4k-orumcek-adam-2-230713

Örümcek Adam 2, Godzilla, Siyan Giyen Adamlar, Kazanma Sanatı ve Pineapple Express Sony’nin koleksiyonuna yeni katılan filmler oldu. Ultra HD görüntü kalitesine uygun hale getirilen bu filmler mevcut Blu-ray oynatıcılar ya da PS3 ile de izlenebiliyor. Filmlerin 4K için yeniden mastering işleminden geçirilen versiyonlarını satın alanları daha fazla detay ve daha geniş renk boşluğu bekliyor.

Sony elden geçirdiği 10 filmi öncelikli olarak ABD’de satışa sunmuştu. Muhteşem Örümcek Adam, Gerçeğe Çağrı, Hayalet Avcıları, Savaş: Los Angeles, The Karate Kid, Taksi Şöförü, Melekler ve Şeytanlar, Zafer, Diğer Adamlar ve 2002 yılında çekilen Örümcek Adam Sony tarafından satışa sunulan ilk 4K film grubunu oluşturuyor. Yüksek görüntü kalitesi nedeniyle disklerde ekstra içerğe yer vermeyen Sony’nin yaz sonunda bu filmleri Birleşik Krallık’ta da satışa sunması bekleniyor.

İlgili >> What Hi-Fi?

İLGİLİ HABERLER