Teknoloji

Snapseed Android uygulamasına üç yeni düzenleme aracı ekledi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

snapseed androidGoogle son zamanlarda ana uygulama ve servislerini geliştirmek için sıkı biçimde çalışıyor. Snapseed Android uygulaması da söz konusu çalışmalar çerçevesinde güncellenen servisler arasında bulunuyor. Snapseed’e eklenen yeni özellikler, kullanıcılara fotoğraflara daha kolay biçimde efekt ekleme ve fotoğraf altı yazılarını düzenleme imkanı veriyor.

Android cihazlar için hazırlanan yeni Snapseed sürümü dağıtıma çıktı. Google Play Store üzerinden indirilebilen güncelleme ile kullanıcılara üç yeni fotoğraf düzenleme aracı sunuluyor.

Bu yeni araçlardan ilki Çift Pozlama adını taşıyor. Böylelikle Snapseed kullanıcıları iki farklı fotoğrafı birleştirebiliyor ve analog filmlerden ilhamla hazırlanan farklı filtre modelleriyle fotoğrafları daha farklı bir hâle getirebiliyor.

Snapseed Android uygulamasıyla portreler düzenlenebilecek

Yüz Pozu adını taşıyan ikinci özellik ise kullanıcıların portrelerini üç boyutlu modellerden yardım alarak düzenliyor. Üçüncü araca ise Google tarafından “Genişlet” ismi verilmiş. Bu özellik sayesinde tuval genişliyor ve açılan yeni alanlar görüntüden alınan içeriklerle dolduruluyor.

İLGİLİ HABERLER