Manşetler

Snapchat Bitmoji çıkartmaları ile mesajları hareketlendiriyor

snapchat bitmojiSnapchat geçtiğimiz mart ayında kişisel avatarların olduğu çizgi roman şeritleri oluşturmayı sağlayan Bitstrips’i 100 milyon dolar karşılığında satın almıştı. Bu satın almanın ardından Bitstrips’in görsellerinin servise eklenmesi pek çok kişinin ortak öngörüsüydü. Bu öngörü gerçeğe dönüştü ve Snapchat Bitmoji çıkartmalarını duyurdu.

Kullanıcılar “Bitmoji Keyboard” uygulamasıyla kendi avatarlarını farklı biçimlerde oluşturup bunları Snapchat’te mesajlaşırken kullanabiliyor. Uygulama iOS ve Android için yayınlanmış durumda.

Bunun için Bitmoji Keyboard’un Snapchat hesabına bağlanması gerekiyor. Bağlantının kurulmasının Bitmoji ile hazırlanan görseller Snapchat’te kullanılabiliyor. Eğer mesajlaşılan kişi kendisine ait Bitmoji karakterini gönderiyorsa, alıcı o Bitmoji karakterini de mesajlarında kullanabiliyor.

Snapchat Bitmoji karakterlerini mesajlarda kullanmaya başladı

Bitmoji Snapchat sohbetlerini renklendirmeye şimdiden başlamış durumda. Artık popüler sosyal ağın kullanıcıları, “yok olan” mesajlarını hareketlendirmek için yeni bir imkandan faydalanabiliyor.

İLGİLİ HABERLER