Manşetler

Skype iPhone 4’ün FaceTime işlevi için Apple ile işbirliği yapmak istiyor

iPhone 4’e sahipleri Skype tabanlı video sohbet servisinin gerçeğe dönüşmesi için fazla beklemeyecek gibi görünüyor, eğer Skype bu kadar istekli görünmeye devam ederse… Pocket-lint’in olayla ilgili kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Skype Apple ile çalışma fırsatı yakalamaktan memnun olacağını belirtmiş.

Skype’ın Apple ile çalışmaya bu kadar istekli olmasının sebebi iPhone 4’ün yeni sunulan FaceTime yeteneklerini kendi uygulamasına entegre etmeyi istemesi. Pl’nin kaynağı ayrıca “Skype’ın mobil video arama özelliğini sadece iPhone’daki milyonlarca Skype kullanıcısına değil, dünya çapında masaüstü bilgisayar, TV ve diğer bağlı cihazları kullanan tüm kullanıcılara yayma konusunda Apple ile çalışma fırsatı yakalamaktan memnun olacağını” belirtiyor.

Tabii ki, ortada belirli bir takvim yok. Ayrıca Skype’ın beklediği tarzda bir işbirliğinin kurulması için Steve Jobs’un bu konuya “evet” demesi gerekiyor. Ancak şunu da kabul etmek gerekir ki, FaceTime kullanımını Skype’ye entegre etmek sadece WiFi ile kullanılabilen bu servisin cazibesini ve kullanışlılığını kat be kat arttıracaktır.

İlgili – Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER