Teknoloji

Sızan fotoğraflar Samsung Galaxy S6 için metal kasayı işaret ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsun-galaxy-s6-metal-3

Samsung’un 2015’te beklenen gözde telefonu Galaxy S6 henüz resmiyet kazanmamış olsa da, bu durum cihaza ilişkin sızıntıların ortaya çıkmasına engel teşkil etmiyor. Galaxy S6’ya ait olduğu iddia edilen ve cihazı metal kasayla gösteren fotoğraflar, Samsung’un yeni amiral gemisi için metal seçeneğini de değerlendirdiğini ortaya koyuyor. Ancak cihaza ilişkin sızıntılar sadece metal kasayı gösteren fotoğraflarla sınırlı kalmıyor.

samsung-galaxy-s6-zauba-220214

Hindistan merkezli internet sitesi Zauba’da SM-G920F koduyla görülen Samsung modelinin bir Galaxy S6 versiyonu olduğu iddia ediliyor. Değeri 300 dolar olarak belirlenen SM-G920F için listede bir Ar-Ge cihazı olduğunu gösteren bir ibare de yer alıyor. 300 doların Samsung’un Galaxy S serisi için bugüne kadar uyguladığı fiyat politikasının altında kaldığını da hatırlatmakta fayda var.

samsung-galaxy-s6-metal-2

Fransız blogu Nowhereelse’de ise Samsung Galaxy S6’nın kasasına ait olduğu iddia edilen fotoğraflar yer alıyor. Söz konusu fotoğraflarda kasa için alüminyumun tercih edildiği görülürken, bugüne kadar amiral gemisinde hep plastiği tercih eden şirketin metale geçme ihtimali ilginç bir gelişme olarak göze çarpıyor. Nowhereelse’in bugüne dek yayınladığı sızıntılarda yüksek bir isabet oranı olsa da, Samsung Galaxy S6’nın kasa materyali konusunda bir fikir beyan etmek için henüz erken olduğunu söylemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER