Teknoloji

Dokunmatik ekranlar için hazırlanan SimCity BuildIt yakında yayınlanacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

simcity-buildit-1

EA Mobile özellikle mobil cihazlar için oluşturulan yeni bir SimCity oyununu yayınlamaya hazırlanıyor. SimCity BuildIt adını taşıyan oyun yakında iPhone, iPod touch, iPad ve Android cihazlar üzerinde oynanabilecek. SimCity BuildIt’e dair detaylar henüz kısıtlı olsa da; yayıncı EA Mobile, oyunun tamamen mobil oyuncular için tasarlandığını ve daha önce benzeri görülmemiş bir SimCity deneyiminin yaşatılacağını vurguladı.

simcity-buildit-2

Oyunun çıkış noktasını bilgisayarlar için hazırlanan son SimCity sürümünün oluşturduğu düşünülüyor. Electronic Arts oyuncuların SimCity BuildIt’te düzenli olarak sanal vatandaşlarıyla bir araya gelmeleri gerektiğinin altını çiziyor. Oyunun görev ve seviye tabanlı mı olacağı, yoksa bir şehri sıfırdan inşa etme üzerine mi kurulacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. İlk seçeneğin tercih edilmesi durumunda oyunculara görevleri yerine getirmeleri için farklı şehirler verileceği, ikinci seçeneğin tercih edilmesi durumundaysa PC ve Mac versiyonda bulunan bazı özelliklerin devredışı bırakılabileceği söyleniyor.

simcity-buildit-3

Electronic Arts oyunda statik bir bakış açısının yerine yakınlaştırma ve uzaklaştırmaya uygun 360 derecelik bir görüntüleme imkanının sunulacağını da açıklamayı ihmal etmedi.

SimCity BuildIt’in ücretsiz olarak yayınlanması, ancak uygulama içi satın alma unsurları barındırması oldukça muhtemel gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER