Teknoloji

Sony Ericsson ABD’de 450 kişiyi işten çıkarıyor

Sony Ericsson ABD’de 450 kişiyi işten çıkarıyor
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Sony Ericsson ABD’de 450 kişiyi işten çıkarıyorTeknoblog.com – Sony Ericsson’un planlanan 2000 kişilik işten çıkarma olayı çerçevesinde ilk balyoz Research Triangle Park’a indi. Şirket yeniden düzenlemeye gitme planı çerçevesinde Kuzey Amerika merkez ofisinde 450 çalışanı işten çıkaracak. Bu hafta sonunda kim gidecek, kim kalacak, bu belli olacak.

Sony Ericsson’un küresel iletişim ve halkla ilişkiler sorumlusu Aldo Ligouri’ye göre, RTP kesintileri Sony Ericsson’un Temmuz ayında duyurduğu şirket genelindeki değişiklik hamlesinden kaynaklanıyor. Ayrıca yol haritasını bu şekilde çizdiklerini de ekliyor. Şirketin North Carolina tabanlı müessesinde 750 çalışan bulunuyor ve burası bir Ar-Ge merkezi gibi görülüyor.

Kaynak: Engadget

Bu fırsatlar ilginizi çekebilir

Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB - %0 Faizli 3 Taksit Fırsatı
Xiaomi 17T Serisi Lansmana Özel Fırsatlarla Burada!
Lenovo Idea Tab Plus 8gb 256GB 12.1\" 2.5k 600NITS Tablet+Kalem+Kılıf ZAG70130TR
HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç IPS Uzay Gri Tablet -Uzay Grisi
Huawei Yeni (2025) Matepad 12X 12.0\" Papermatte Edition 12GB 256GB Yeşil + Klavye
Xiaomi Smart Band 10 Ceramic Edition Pearl White Akıllı Bileklik

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.