i4i’nin XML patentini ihlal ettiği gerekçesiyle Microsoft’un Word yazılımının satışına tedbir konmuştu. Bu kararın ardından Microsoft temyize gitmişti. Ve beklendiği üzere, mahkeme Microsoft’un temyiz başvurusunu yerinde buldu.
Bu kararla birlikte IT yöneticileri ve çalışkan öğrenciler mutlu bir şekilde Word’ü kullanmaya devam edecek. Ancak yine 23 Eylül’e kadar beklemek gerek. Bakalım o tarihte i4i’nin girişimi kaldığı yerden devam mı edecek, yoksa Steve Ballmer yüklü miktarda bir çek kesip bütün bu meselenin kapanmasını mı sağlayacak?
İlgili – Seattleapi
Bu fırsatlar ilginizi çekebilir
Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB - %0 Faizli 3 Taksit Fırsatı
Xiaomi 17T Serisi Lansmana Özel Fırsatlarla Burada!
Lenovo Idea Tab Plus 8gb 256GB 12.1\" 2.5k 600NITS Tablet+Kalem+Kılıf ZAG70130TR
HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç IPS Uzay Gri Tablet -Uzay Grisi
Huawei Yeni (2025) Matepad 12X 12.0\" Papermatte Edition 12GB 256GB Yeşil + Klavye
Xiaomi Smart Band 10 Ceramic Edition Pearl White Akıllı Bileklik
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

