Teknoloji

SanDisk Memory Vault, Extreme Pro SDXC, Mobile Ultra SDXC ve yeni Cruzer USB disklerini tanıttı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

SanDisk’in yeni depolama aygıtı Memory Vault dosya veya içerikleri çok önemli olan kişiler için iyi bir seçim gibi görünüyor. Bu flaş sürücü barındırdığı Chronelock bellek yönetim teknolojisi sayesinde hızlandırılmış sıcaklık döngü testlerinden başarıyla çıktı, verileri 100 yıla kadar koruyabileceğini kanıtladı.

SanDisk Memory Vault’un 16 GB’lık versiyonu yurtdışında 90$’a satılacak. Bilirsiniz, evlerde veya ofislerde yangında ilk kurtarılacaklar şeklinde bazı eşyalar vardır. Memory Vault sahip olduğu nitelikler sayesinde yangında ilk kurtarılacaklar listesinin biraz alt sıralarında yer alacaktır.

SanDisk, Memory Vault’un yanı sıra yeni SDXC ve USB flaş ürünlerini tanıttı. Ekim ayında çıkacak olan bu ürünler içinde yer alan Extreme Pro SDXC 95 MB/s’lik okuma ve 90 MB/s’lik yazma hızına sahip. Bu kartın 8 GB’lık versiyonu yurtdışında 110$’a satılacak, 64 GB’lık versiyonun fiyatıysa henüz belirlenmedi. Mobile Ultra serisi içinde yer alan microSDXC kartlar ise özellikle akıllı telefon ve tabletler için iyi birer seçim olacaktır. 64 GB’ye kadar kapasite seçeneklerine sahip olan bu cihaz 30 MB/s’lik transfer hızına sahip. 4 GB’lığın fiyatı 25$ oalrak belirlenmiş. Cruzer Fit ve cep dostu Cruzer Switch USB ise 20$’dan başlayan fiyatlarla yurtdışında satılıyor.

İlgili – SanDisk (SanDisk Memory Vault)
İlgili – Engadget (SD ve flaş kartlar)

İLGİLİ HABERLER