Manşetler

SanDisk iXpand Memory Case iPhone 6’nın depolama alanını büyütüyor

sandisk ixpand memory casemicroSD kartların gerekli olup olmadığına dair tartışmalar, bazı üreticiler için halen devam ediyor. Ancak Apple’ın 16 GB dahili depolama alanında ısrarcı olması, bazı iPhone kullanıcıları için ekstra depolama alanını zorunluluk haline getiriyor. Ancak iPhone’da bu alana doğal yollarla ulaşım mümkün gözükmüyor. SanDisk iXpand Memory Case ile iPhone 6 ve 6s sahiplerine hem telefonlarını koruma hem de ekstra depolama alanına erişme fırsatı sunuluyor.

iPhone’da microSD kart yuvası bulunmasa da, Lightning girişi aracılığıyla ekstra depolama alanının desteklenmesi mümkün oluyor. iXpand ile iPhone 6 ve iPhone 6s sahipleri ekstra olarak 32, 64 veya 128 GB dahili depolama alanına kavuşuyor. SanDisk, ekstra depolama alanı sunan iPhone kılıfıyla yeniliğin ihtiyaçtan doğduğunu somut biçimde gösteriyor.

sandisk ixpand memory caseiXpand, SanDisk’in veri depolama ve koruma konusundaki uzmanlığından da faydalanıyor. Örneğin, iPhone ile çekilen fotoğraflar otomatik olarak kılıftaki depolama alanına yedekleniyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde verilerini şifre ile koruma altına da alabiliyor. Böylelikle özel dosyalar bilgisayara aktarıldıklarında da “özel” kalmayı sürdürebiliyor. Söz konusu dosyalara erişim için SanDisk SecureAccess yazılımının bilgisayarda yüklü olması gerekiyor.

SanDisk iXpand Memory Case dileyenlere ekstra batarya da sunuyor

SanDisk iXpand Memory Case, ekstra depolama alanı sunmasıyla bazı iPhone kullanıcılarının aklını rahatlıkla çelmeyi başarabilir. Ancak kılıfın yetenekleri bununla da sınırlı kalmıyor. Ayrıca satılan 1900 mAh kapasiteli batarya paketi, kullanıcılara hem depolama alanlarını artırma hem de pil ömürlerini uzatma fırsatını veriyor. Cebinde fazla ağırlık istemeyenler, batarya paketini kılıftan ayırabiliyor. Kılıf, plastik dış ve kauçuk iç yüzeyiyle iPhone’u düşmelere ve çarpmalara karşı koruma altına alıyor.

SanDisk iXpand Memory Case için normal kılıflardan biraz daha yüksek bir bedeli gözden çıkarmak gerekiyor. 32 GB’lık modelin fiyat etiketinde 60 dolar yazıyor. Bu rakam 64 GB’lık model için 100 dolara çıkıyor. 128 GB’lık model içinse 130 dolar ödemek gerekiyor. Sadece iPhone 6 ve iPhone 6s ile uyumlu olan kılıflar için gri, mavi, kırmızı ve mavimsi yeşil renk seçenekleri sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER