Teknoloji

Samsung’un Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini alacak cihazları şekilleniyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-tab-10-1-inceleme-00022

Samsung, Android cihazlarının Ice Cream Sandwich güncelleme takvimiyle ilgili detayları açıkladı. HDBlog sitesinin şirketin İtalya’daki kolundan aldığı bilgilere göre Ice Cream Sandwich’e güncellenecekler arasında Galaxy S II ve Galaxy Tab 10.1 yer alıyor. Bunun yanı sıra daha yeni cihazlar Galaxy Note, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 ve Galaxy Tab 7.0 Plus da dondurmalı sandviçin tadına varacak.

Ne yazık ki, bu güncelleme işlemi hemen gerçekleşmeyecek. Habere göre güncellemelerin 2012’nin ikinci çeyreğinden itibaren gerçekleşmesi bekleniyor. Yani, kasım ayında piyasaya çıkacak Galaxy Nexus’tan altı ay kadar sonra… Yine de Samsung, Ice Cream Sandwich güncellemesini mevcut cihazlarına ilk sunan Android üreticisi olarak öne çıkmak adına Google ile sıkı bir şekilde çalıştığını belirtiyor.

HDBlog’un aktardığı bu bilgiyi iyi irdelemek gerek. Ya Ice Cream Sandwich’in mevcut Android kullanıcılarına ulaşması biraz zaman alacak ya da bu 2012’nin ikinci çeyreği bilgisi sadece İtalya’daki Samsung cihazları için geçerli. Ne var ki, sadece tek bir ülkeye özel problemin olacağını düşünmüyoruz. Konuyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktıkça aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili – HDBlog

İLGİLİ HABERLER